GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Ponciana Guesthouse

4 6kamers/units
Zuid-Afrika | Oostelijk laagveld | Hartbeespoort Vlaamse eigenaar/uitbater(s): Ronny en Yolande Van den Hoeck
1205.4 m | Lat:S 25° 44' 50" Long: E 27° 53' 43" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Ponciana opende in 2007 de deuren en is gelegen aan de gekende Hartbeespoortdam, een paradijs voor watersportliefhebbers en toch centraal gelegen nabij Pretoria en Johannesburg. Kenmerkend voor dit gastenhuis is de vriendelijke en persoonlijke service die Vlamingen Ronny en Yolande hun klanten aanbieden. Buiten een heerlijk verzorgd ontbijt kunnen op verzoek lunchpakketten gemaakt worden voor een daguitstap, en ook voor het avondeten kan je bij Ponciana terecht.
Op aanvraag kunnen er ook thema-avonden worden georganiseerd, zoals bijvoorbeeld een Italiaanse avond met typische gerechten uit de pizza-oven, of een typische Zuid-Afrikaanse braai in de tuin. Ponciana is absoluut een superieur guesthouse en beschikt over een bar met biljart, darts en tafeltennis en een eigen fitnessruimte. Daarnaast kan je gebruik maken van de infrarood sauna en het grote zwembad.
Ponciana ontving in het verleden heel wat awards van verschillende organisaties. Zo prijken er verschillende Awards of Exellence, Zoover Awards en de European Arch Quality Award aan hun muur. In 2012 namen Yoldane en Ronny met hun guesthouse deel aan het VTM-programma 'Met vier in bed'.

De kamers van het Ponciana guesthouse zijn uniek en persoonlijk ingericht. Alle kamers hebben een eigen ingang en een terras met tafel en stoelen. De king- en queensize bedden zijn voorzien van zeer goede matrassen en er is voldoende ruimte in de ingebouwde kasten. Televisie, airconditioning, badjassen, haardroger, kluis, koffie- en theevoorzieningen, lokale kranten en wifi zijn allemaal beschikbaar voor de gasten.
De Ponciana suite is de VIP-kamer, ideaal voor een speciale gelegenheid zoals een honeymoon. De suite is aangekleed met warme kleuren heeft een terras met prachtig uitzicht. In de Wild bush suite waan je je even in een wildpark met de prachtige foto’s die aan de muren prijken. Dit is de familiekamer voorzien van een aparte slaapkamer met stapelbed voor max 3 kinderen. De Magalies suite is eveneens een familiekamer, maar voor 3 personen. Hier is voldoende ruimte met een zitplaats en eigen terras. Zowel de Sea View, Secret garden en Vineyard comfort kamers op het gelijkvloers hebben hun eigen thema in blauwe, groene en bordeaux tinten en met prachtige foto’s van enkele Zuid-Afrikaanse bezienswaardigheden uit het zuiden van het land.

Kortom, bij Ponciana krijg je niet alleen een warme ontvangst, maar kan je tot rust komen met het nodige comfort.

Opmerking: Kinderen +12 welkom. Tijdens het weekend (vrijdag en zaterdag) minimum 2 nachten

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVWasserijZwembadInternet toegangFaxCopyBraaiParkeerplaatsBiljarttafel

In de kamers:

AirconditioningWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarTelevisie

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedWildGolfBerg(en) Natuurreservaat Township
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

onze accommodatiesin Hartbeespoort (2)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in